Vores Maskiner

Laser Skæremaskine.

Vores laser maskine på hele 1600 mm i bredden og uendelig I længden er en enhed, der bruger en laserstråle til at skære materialer. Laser maskiner er alsidige og kan arbejde med mange forskellige materialer, herunder træ, plastik, stof og papir. Den kan skære detaljeret designs, og er derfor ideelle til fremstilling af produkter, der kræver høj præcision og nøjagtighed.

Ultralydssvejsemaskine,

Vores helt nye Ultralydssvejsemaskine, som svejser i forskellige materialer så som
Udendørsbeklædning, beskyttelsesbeklædning, bh'er, lingeri, medicinsk madrasser/beklædning og gardiner, sportsbeklædning,

Polstring.

Som polstrervirksomhed vil det typisk ikke være det primære fokus at producere nye møbler fra bunden. Dog kan Polstrergaarden tilbyde at designe og producere specialdesignede møbler til kunder, hvor der tages højde for deres individuelle ønsker og behov.
Polstrergaarden har specialiseret sig i omhyggelig ombetrækning af møbler og reparation af gamle møbler, såsom sofaer, stole og puffer. De kan også hjælpe med at opgradere gamle møbler ved at udskifte polstring, betræk og tilføje nye detaljer, der giver møblerne et nyt liv.
Hvis en kunde ønsker at få produceret helt nye møbler, vil Polstrergaarden kunne rådgive om design, materialevalg og produktionsteknikker og samarbejde med dygtige møbelsnedkere for at skabe unikke og håndlavede møbler.
Polstrergaarden er en erfaren og professionel virksomhed, der altid vil stræbe efter at opfylde kundens behov og ønsker.

Standsemaskine.


Vores standsemaskine til kernelæder er en specialiseret type maskine, der bruges til kernelæder, den er designet til at håndtere materialer af høj kvalitet, og kan arbejde med forskellige typer af læder, Maskinerne kan standse læderet i forskellige former og størrelser, den hjælper med at opnå en ensartet og præcis finish på de færdige produkter, hvilket er vigtigt for at opnå høj kvalitet.

Lynlås symaskine.

Vores lynlåssymaskine er en specialiseret type symaskine, der bruges til læder og tekstiler. Den er designet specielt til at håndtere lynlåse. Maskinen kan arbejde med forskellige typer af lynlåse, herunder metal- og plastiklynlåse, og kan også sy dem i forskellige længder og farver.

Dobbeltstikker symaskine.

Vores dobbeltstikke symaskine er en type symaskine, der har to nåle og to spoler maskinen er ofte brugt til tekstiler og læder, hvor det er vigtigt at skabe en stærk og holdbar søm. Fordelen ved at bruge denne type maskine er, at det er hurtigere at sy to rækker af sting på samme tid, i stedet for at sy dem hver for sig.

CNC symaskine.

Vores CNC-symaskine er en computerstyret symaskine, der bruger avanceret teknologi til at automatisere og forbedre sy processen. Dette gør det muligt at opnå meget præcise og ensartede resultater, og kan reducere behovet for manuelt arbejde og fejl. Maskiner kan bruges til at sy mange forskellige typer af tekstiler og i læder.

Knappemaskiner.

Vores forskellige knap maskiner kan klare alle former for knapper og sejljinge.


Metalværksted.

I vores Metal værksted har vi et par drejebænke samt Mic og Co 2 svejser så vi kan klare de fleste opgaver i den kalgorig.

Snedkerværksted.

Vores alsidige Snedkerværksted har vi næsten alt i forskellige maskiner som vi bruger i det davlige arbejde herunder Rundsav,afkorter tykkelsehøvl , båndsav overfræser , kupi fræser , trædrejebænk, samt CNC 5 sidet høvl.


  • Dyssevej 3. Ubby
  • DK - 4490 Jerslev SJ.
  • CVR: 30345223

Sociale medier